Prickar <3



Dessa vackra bilder togs när jag och emilia satt i hennes lägenhet och helt plötsligt fylldes hela rummet med sagolika prickar. På golvet, i taket, på väggarna - det var kärlek vid första ögonkastet.

Notting Hill festival

Notting Hill festival i London, låter inte det som det mest ultimata ever!!! Pratade precis med min fina syster, som var där med hennes vänner. De skulle titta runt och sedan köpa kaffe på Starbucks. Är så avis, tror jag dör. Varför lever inte jag livet i Londons fina hörn utan spenderar mina dagar med plugg. Men jag har träffat Ellie idag :D :D :D <3 wiie, Hon har haft det mysigt i Nice, nästa gång följer jag med!! London på höstlovet. Ja tack!!! <3

Igår tittade jag och Cissi på "What's eating Gilbert Grape". Absolut älskar den filmen, leonardo dicaprio är helt grym!!! <3

Changing from green to yellow to red



Puss.

Vet ni va, det finns en plats i världen som kallas "Chocolate Hills". Det måste vara det finaste på länge. Det är ungefär 1000 st identiska kullar på en ö i Filippinerna. Sök och se hur bedårande de är.

Storia d'amore by kalle gustafsson



Ett ord. Sagolik.

Observe the world around you. Take notes. Collect things. Save memories.


bild från Barcelona. <3


Det har varit en underbar och magisk sommar fylld med resor, musik, nya vänner och glädje. Nu har skolan börjat igen och jag sitter och hittar fina bilder och videos på världens fina ting. Lyssnar på vackra låtar av Asha Ali, Jennie Abrahamson, Ane Brun och Lily Wood and The Prick (finaste bandet som spelade på la Principessas avskedsparty-underbar kväll med Gödi <3) Minns det som igår. Livemusik, cupcakes med pastellfärgad glasyr, bål med bär och rabatt på hela butiken. Har fortfarande kvar väskan som jag köpte. Den butiken, sockersöt och helt perfekt.

RSS 2.0