in times of freedom


Foto: Lovisa <3

Kom precis hem från en urmysig dag på långholmen med Emi, Cissi och Yassa. Familjepicknick med pizza och kortspel i tanto på favoritplatsen. Gårdagen var himmelsk. ÅH va Nutini var underbar, kunde inte hålla glädjetårarna borta. Är så lycklig av att jag äntligen har fått se honom live. Annars var dagen fylld med försenade tåg, solning på gräsplättar, kall öl, fina människor, thai box, pizza, Kings of Leon, Lycke Li och en och en halv timme på campingen där jag träffade söta Hanna. Är supertrött men ska gosa ner mig i soffan med Emi och titta på nått svenskt program som tydligen alla känner till, lite senare kommer Emilia så ska vi alla dricka lite vin och baileys innan Fasching ikväll.

ÄNTLIGEN!!!




IMORGON!!! Jag och Emilia tar tåget 09.40 mot Borlänge och Peace & Love! Paolo Nutini, gu jag kommer dö!!! Åh vad jag är glad!!!!

OH NO!!



Igår var jag, Sofia och Elisabeth på F12. Urmysigt och lite galet!!! Förresten, perfekt sommarkväll! Nu är värmen tillbaka!!! <3

Les amours imaginaires



Såg på finaste filmen med Emilia idag, Les amours imaginaires eller Hjärtslag. Hela filmer är full av vackra stillbilder, vackra män som talar franska, fin musik och underbara kläder och miljöer. Tycker man om franska filmer ska man se den här.

"Gillar du tomten?"

Första midsommar i stan, och flumm blev det. Kom hem till Oskar vid sjutiden på kvällen, och lämnade lägenheten vid sjutiden på mprgonen. Underbart och härligt var det. Allt gick så snabbt. Det började med middag, allt från tacos till lax. Massa frågelekar, vin, chips, miner och musik!!

Johan och de goda chipsen.


Emilia, du är bäst!






Kul hade vi.




HAHAHHAH, kan inte sluta älska denna bild. Blir seriöst rädd!


Bounjour?












Patrik fick också vara med.


Oskar och Ida också.




Gillar du tomten? Har du sett giraffen? Är din tröja blå? Tycker du om mig? Varför frågar han det? Är inte Oskars frågor lite för långa? Gillar du tomten? Varför pratar Evelina alltid om tomten? Har du sett nissarna? Har du sett kängrun?

Tagga midsommar heheh!!


Min bror försöker imitera The Shining hahah!!


Jag och Cissi lagade lyxpannkakor på Midsommar till frukost. Bredvid är min brors tallrik med sill och potatis, mohaha!! Han fick smaka pannkaka sen.


Cissi och Zimba.

Johanna 19 år

I torsdags fyllde fina Johanna 19 år! Det firades med massa god mat, fina presenter, massa vin och spela på glas <3

Lina


Jag hade min nya klänning


Pär


Födelsedagsbarnet var glad som vanligt





Monique och Yassa leker lite.


Johanna är MYCKET nöjd hehe!!


Jag och Monique spelar ljuvliga melodier på vinglasen.

En sådan där fin kväll


Emilia och Linnea på Sommar




Hahaha!


Jag och Emilia, ja vi är bäst!

Pingviner och kristaller

Jag och Ellen tog en tripp till Naturhistoriska och Cosmonova en regnig dag!! Vi tittade på en underbart fin film om Antarktis och pingviner. Den var så fin och mäktig.




Smaka?




Hahhahah <3 Tack fina turist somtog en bild på oss.


Ellen!! <3




Kristaller


Lunch på Medis Kök & Bar

Underbar lunch på Medis Kök & Bar där Johanna jobbar.





Cissis fina ringar


Glada Johanna är fin när hon jobbar.


Cissi.

Sommar

Dagen efter studenten spenderade jag kvällen med dessa fina människor. Blev en urmysig kväll med god cider, massa skratt och roliga miner, pingis och musik.
















En känsla av frihet

Det var en evighet sedan jag skrev något eller laddade upp en bild. Allt har gått så snabbt. Tusen nya minnen men när någon frågar vad jag har gjort är det svårt att minnas allt. Är det så här livet kommer att kännas närmaste året. Drömde en mardröm i natt, vaknade upp med ett ryck och hade den där känslan av pluggångest. Det är svårt att bli av med vissa känslor, men det kanske är bra också. Juni har snart passerat, det känns som om vädret är lika förvirrat som jag. Ena sekunden skiner solen, och nästa haglar det. Så många beslut, hur ska man veta vilket som är det rätta? Jag brukar känna om det känns rätt eller fel direkt, men inte förrän jag har upplevt det. Jag tror att det kommer bli bra. Har en känsla av nyfikenhet, spänning och rädsla. När jag tänker på framtiden ler jag. Man måste bara minnas att alltid göra det som man mår bra av, men samtidigt våga. Nu ska jag ladda upp lite fina bilder från de senaste veckorna. De har varit underbara. Mina vänner är underbara. Nya och gamla. De är ni som alltid får mig att le och gör så att jag vågar följa mina drömmar.

På onsdag ska jag se Paolo Nutini med Emilia. Gu vad jag längtar! <3


OMG!!!

Idag, eller imorgon tar jag studenten!! Kan inte fatta det!!! Hur kan man förstå att det enda man gjort i sitt liv faktiskt är slut? Jag är sååååååå lycklig, allt känns så rätt, i varje fiber i min kropp!! Champangefrukost, fotografering, mys och tal, utspring, flak tagga tagga tagga, mottagning och slutskiva!!! Det kommer bli HELT UNDERBART!!!!!

Grillning































Igår var det grillning i Emmas trädgård, urmysigt!! Grillat kött, tzatsikikorv, marshmallows, öl och drinkar, mysiga filtar och massa dans!

Picknick och värme



















Igår jobbade jag först på Myrorna, gick heeelt super!!! Sedan mötte jag upp Marina för picknick i skinnarviksparken. Köpte vindruvor och jordgubbar, himmelskt!! Musik, framtiden, drömmar, yrken och massa annat blev samtalsämnena. <3 Mot kvällen kom Cissi förbi, nyslingat hår och alldeles fin och glad! Vi åkte till rådmansgatan där vi köpte sushi, gick hem till Emma där det grillades och myste. Nu ska jag iväg och träffa Emilia! Sen vidare mot en trädgårdsfest, ska bli så himla mysigt och kul! Sommaren är här!

Kommer aldrig tröttna

I torsdags samlades vi en efter en hemma hos söta Ellie! Underbart ljus i hela huset, låg och pratade om allt, har saknat!! Mot middagstid kom Lovisa, fin flicka det! Till sist kom Philip och vi bestämde oss alla för att hyra film och köpa godis. Har saknat att bara hänga som vi alltid gjorde förr. Bara enkelt och spontant.






















En riktig sommarkväll

I tisdags tog finaste Ellen studenten. Det bjöds på en underbar mottagning med massa god mat, underbar sommartårta, vin av alla slag och trevligt sällskap. När flickan skulle bege sig mot slutskivan gick jag och några fina till Snaps och njöt av sommarvärmen.

Karin och Lilian.


Nora.

toner från alla hörn



Sofia.


Linnea.

RSS 2.0