i brist på annat



Jag har tyvärr inte med mig min kamerasladd till datorn så kan inte ladda upp mina bilder från fjällen men här är en från ellies blogg. Har bestämt mig att ha godisförbud, igen hahah! Vi får väl se hur det ska gå, men nu ska jag bli nyttig och börja träna igen!! Wohoo!!

bara för att det är världens bästa bild



Tror jag aldrig skrattat så mycket som när jag såg den här bilden!! Det här är total lycka rakt igenom!! Tack för bilden emi och tack för rosorna pär!! <3

Höga fjäll och djupa dalar, här är jag lycklig






Lite bilder från Emis kamera <3

ÅÅÅh, vi åkte till Narvik i Norge igår. Bara tågresan dit var otrolig, åkte förbi ett 350 meters stup rakt ner i en fjord. Heeelt underbart!!! Vi hyrde bil och åkte längs bergen. Det är så vackert där, går inte att samla på en bild. Vi begav oss till Lødingen där vi åt världens godaste fisksoppa och bara njöt av utsikten. Jag har fotat massa haha men får ladda upp det när jag kommer hem. Jag vill såå åka dit igen när det är sommar, och då åka längst ut på Lofoten. <3


I vårsolen med dig


Underbar dag med gordis på söder. Kokos- och ananasmilkshake, solsken, fina vårkläder och glada människor! Ikväll ska jag möta och flickorna och ha en superkväll innan man jag iväg 19 timmar norrut med tåg till snö och kyla med familjen.












Jag hittade även en fin affisch med Arctic Monkeys på stan, den sitter nu på min dörr hemma. Jag älskar den blågröna färgen <3

Flumm och annat




























hej liv







Nu är allt över. Minns typ inte hur det är att ha ett liv. Denna vecka har varit skum, men nu är projektarbetet klart, alla nationella prov avklarade och har sökt in till högskola ifall att det skulle behövas. Är så lycklig!! Dessutom är det vår ute. wiiiiieee!!! <3 Dock kollade jag och mamma precis prognosen för Björkliden och där är det kallt och snö men men!!! Det ska bli mys att komma bort lite.


En helt ny värld







Jag har skaffat linser!!!!! Linjer på gatorna är skarpa, det står faktiskt text på skyltarna tvärs över gatan och jag behöver inte zooma in saker med min kamera för att se en detalj. Är så glad. Plus att min muntliga tal gick super!! <3

en vecka

Jag är sämst på att hålla tal och imorgon ska jag ha muntliga nationella, wiiiiee!! Börjar alltid prata för snabbt, upprepa allt och sen stamma. Det här kommer bli kul för mina fina klasskamrater som alla är bäst på att hålla tal. Ja, denna vecka är så roooooolig. Ingen lärare verkar fatta att vårt projektarbete ska in utan alla ger och massa andra skitläxor som ingen bryr sig om. En vecka kvar och sen lov. Längtar så till studenten.














Blir glad när jag tittar på dessa fina bilder från ellies iphone <3

en önskning







Kärlek. Otur. Tajming. Självklart...

Lova att berätta allt sen emilia.

Strand











ÅÅÅh, kom hem från Strand för ett tag sen. Var och såg Noah and The Whale tillsammans med Johan, Camille och Charlie. Det var såååå himla bra. Gu vad jag älskar små, mysiga spelningar när man verkligen ser artisterna och kan njuta av musiken!! <3 Minns när jag såg dem spela på Isle of Wight festival, blev förälskad i deras musik. Köpte en fin tygpåse också hihi.

Noah and The Whale!!!




Imorgon kväll ska jag till Strand och se Noah and Thw Whale!!! Sååå sjukt mysigt. Jag såg de spela på Isle of Wight Festival i somras och blev helt förälskad!! Tagga tagga tagga!!! <3

Fredagsmys

Rymdfakta,god flädercider, engångskamera, sökande efter buss, lappis, dans, strongbow <3, utbytesstudenter och massa fnitter.














Bilder lånade från fina Emilia. <3


en bra plats att samla fina saker

My So-Called Life




Har absolut ingen aning vad detta är för serie men efter att ha sett detta klipp känns det som om jag skulle kunna älska den. Det känns som om bloggar ofta bara är något som många tycker är ytligt, men jag tycker det är det bästa sättet att komma ihåg perioder i sitt liv med bilder på kompisar och familj, när man hittar fina klipp som det här eller är beroende av en viss låt eller skådis.

STUDENTSKIVA!!!!

Måste nog säga att det här var en av de roligaste kvällarna jag varit med om!! Alla underbara människor, massa skratt inne på toaletter, lambo hej, dans,vattenkrig, hångel, vår klass omg!! Tror jag seriöst inte stod still en enda gång under denna kväll. Jag vill så tillbaka!! Vår klass är bäst, alla är lite skumma men tillsammans fungerar vi!! Berlin kommer bli BÄST och flaket, wohoooo säger jag bara!!! Jag blev "Klassens skratt" haha, inte helt oförväntat. Idag är det 67 ynka dagar kvar till studenten. Åh vad jag kommer sakna dessa tre år.













SOFIA, DU OCH JAG DENNA KVÄLL VAR BÄST HAHHAH!! På många olika sätt heheh <3





The Hobbit





De två första bilderna från inspelningen av "The Hobbit". Längtar!! <3

London dag 4
















London dag 3
















(haha skönaste skottarna som bodde på samma hostel som oss, här har de kul påväg tillbaka)

London dag 2


































London dag 1


















The man who cried



Tror jag ska se denna nu, verkar fin! Johnny Depp är alltid fin. Imorgon ska jag skriva högskoleprovet för första gången, livrädd!

RSS 2.0