BOOOOOOKAT!!!!

NU ÄR AUSTRALIEN, NYA ZEELAND OCH FIJI BOKAT MED BÄSTA CISSI!!!!!!! OMG!!!! WOHOOOOO GUUUU JAG DÖÖÖR!!!! HIHIIIIIHIHI :D :D :D <3 <3 <3 LYCKA!!!!!!!!!!!

Vissa är helt enkelt underbara



DEN FINASTE OCH GOSIGASTE FLICKAN FYLLER 19 ÅR IDAG!!!!! Vi fann varandra direkt när jag kom till hennes klass och det är jag evigt tacksam över!!! Sååå mysiga och underbara minnen tillsammans och fler blir det!!!! Går inte en dag utan att jag behöver prata med dig, tre dagar känns som en evighet men jag vet att vi alltid kommer ha varandra!!! Ibland vet man bara sånt!!! Älskar dig Ellie och du är heeelt suuuuper hihihih!!!! Idag blir det mysmysmys!!!!! Du är min solstråle, min klippa och kommer alltid ha en plats i mitt hjärta!!! PUSS!!!! <3 <3 <3

BÄSTA



UNDERBARA!!!!!!!

Nu ska jag sova så jag orkar upp kl sju imorgon!! Fin dag idag, myste med bästa Cissi också hihi!! <3

Mer Linköping :)


Underbara frukost kl 07.00 varje morgon


Te, Spotify, pluggpapper och frukt var min vardag.


Finfina syster när vi skulle upptäcka Linköping.






Vi hittade en söt second hand butik som var öppen, wohoo!! Bra var den också <3


Sen trillade mörkret in och vi bestämde oss för att det var middagsdags.


Emi på "kniv och gaffel", UBERMYSIG restaurang!!!


Vi drack vin och åt god mat.




Påvägen hem hittade vi fina kastanjer längs vägkanten.


Nu är hösten här.

APELSINER





"Here you go. Enjoy!" - konstant fras nu i två dagar då jag har fått presse färskpressad apelsinjuice mellan 9-17 på älvsjömässan!! Hahah kommer drömma om apelsiner. Imorgon blir en ny dag men mer apelsiner, Mr J, god plockmat, himmelska milkshakes från andra stånd och imorgon ska jag och mina kära värdinnekollegor testa den nyhittade glassmaskinen!! :D Haft sjukt kul på detta fina och ganska enkla jobb!! Massa flumm och skratt!!!

Linköping

Kom till Linköping i tisdags kväll för att mysa med Emi. Gårdagen började redan vid sju på morgonen. Åt frukost tillsammans innan Emi cyklade iväg till jobbet. Alla cyklar i denna lilla stad. (jag tycker den är liten, trots att det ska vara typ Sveriges femte största stad hehe). Jag pluggade fåglar inför Costa Rica, lyssnade massa på Bon Iver och Jónsi. Vid tolvtiden kom Emi igen för att äta lunch, laxpasta MUMS!! Sen blev det plugg och jobb igen fram till sextiden då vi fixade oss för att se vad Linköping hade att erbjuda. Vi hittade en mysig park, fin second hand butik, underbar restaurang (med människor wohooo) som hette Kniv & Gaffel. Vi beställe in vin, delade på en halloumiförätt med honung och citron. Middag blev en himmelsk vegetarisk lasange med chevréost och spenat för min del och Emi åt citronkyckling med potatisgratäng och zucchini. På vägen hem genom staden såg vi den fina domkyrkan och plockade kastanjer. MYS!!!! Förresten, det finns massa snygga killar här haha!!! Med typ suuperfin stil!!! (;







Fin jordglob.



7e september





Den 7e september skulle jag och Emi egentligen till Grand Hotel på frukostbuffé men pga oväder och tbanekaos blev det mysiga sturekatten istället. Fick tillgång till Emis kamera hihi.

Höst

Fina Marina visade mig precis världens BÄSTA och MYSIGASTE hemsida. Lyssna <3

Lyssna även på allt som Bon Iver och Jónsi har gjort. Perfekt höstmusik. För nu är det höst, och jag älskar det. Nu ska jag sova. Imorgon blir det plugg, packa, jobba och sen åka till Linköping för att hälsa på världens underbaraste syster.


The Liffey

I söndags spenderas min kväll med fina Gödi!!! Gick till en irländsk bar, supermysigt!! Drack öl, strongbow, magners, lyssnade på livemusik, spanade på människor genom fönstret och skrattade!!! Älskar sådana pubar, fick exakt den känslan som jag brukar ha när jag är i London. En känsla av hemma. Alla är så öppna, glada och trevliga!!









Tillbaka till en underbar tid

Lördagen var heelt perfekt!!! Världens mysigaste middag hemma hos Linn!! Det bjöds på tacos, supersött smultronvin, marängswiss, öl, skum kräftsaft/dill-sprit, livliga disskussioner, skratt och flumm!!



































Krääääftsaft!!! <3





Inflyttningsfest

I fredags var det inflyttningsfest hos Carl och Philip!! Supermysigt!!! Blev massa spel, öl, musik och skratt!!




































Ni är min värld

Här är min klass när jag gick i ettan, klass 1a. Jag sitter längst fram till höger hih!! Cissi är sötnosen på mittenraden fjärde från vänster och gödi högst upp i högra hörnet!!

 

Åh de senaste dagarna har varit underbara trots allt kaos!! Myst massa med Cissi, Johanna, Ellie och Gödi!!! <3 Tränat, fikat på vurma, varit på treat och jobbat :) Ikväll blir det inflyttningsfest, wiiieee!!! <3


Wohoooo

Hahhahah såå randomade!! Min granne plingade precis på och hittat en del av mina kort i en papperskorg en gata bort!!! Legget är tillbaka, sååå bäst!!! Hahah han hade känt igen namnet och insett att det var jag!!! Det finns fortfarande godhet i människor!!! :D :D

Lite september

Har spenderat fina stunder på Vurma, det absolut bästa fiket. Här med fina Amalia.



Johannas fotobok kom äntligen, hon blev glad :)


Var på fotografiska med Emi. Underbara utställningar.






Myst med Cissi


Underbara Ellie

fan fan fan

Igår var typ sääämsta dagen ever!!! Vaknar upp helt superbakis, får samtal från jobbet att de vill att jag ska komma in. Pengabrist leder till att jag säger jag... precis innan jag ska springa till tbanan inser jag att min plånbok är borta!!! Ångestattack och panik springer till tbanan, gråter samtidigt som emi hjälper mig med nummer för att spärra kortet... bye bye bankkort, id, sl-kort, sf presentkort, träningskort, csn, h&m, till jobbet, 500 kr.... aja kvällen innan var bääääst i alla fall!!!

Jag, Amalia och Daniella påväg till Café Opera

Before Sunset

Trailern till denna film visar inte alls hur bra den är, så om du ska se den. Strunta i trailern.




"Minnen är fina så länge man inte behöver ta itu med det förgångna."


"Ett minne behöver inte ta slut så länge man fortfarande lever."

Einstein: Om du inte tror på någon slags magi, är du så gott som död.

 

Vill även se "A little romance" och "The Station Agent".

 

 

Jobb jobb denna helg, nacken känns lite bättre!! Skönt att kunna röra lite på sig de senaste dagarna; fikat med Sofia och Elisabeth, Hanna, varit på underbara Vurma, träffat Cissi, varit på arbetsintervju och besökt mysig bar med Ellie, Philip och August. :)

 

Förresten, idag är det exakt två månader kvar tills jag är i Costa Rica. Dags att börja kolla genom alla gamla spanskaböcker.  Wiiieee!!!! Chock hahha!! :D


RSS 2.0