favoritsyssla



Här sitter jag igen, som så många andra kvällar och nätter, hittar ljuvliga bilder på fina bloggar och hemsidor. Kan sitta i timmar och bara titta på magiska bilder. Drömma mig bort. Se kärlek. Upptäcka ljus. <3

Sjömän i uniform



Nu är jag hemma från England, bilder kommer senare!! Igår träffade jag först Lisa, vi gick ner till vattnet vid slussen där, till vår fina överraskning, möttes av stora förtyg och sjömän i uniform. Trodde jag skulle dö, de är så fina. Haha kände mig superflickig men jag bryr mig inte!! Sjömän är fina. punkt. Mot kvällen träffade jag underbara ellie, satt och pratade om allt som hänt. Såå mysigt! Saknat henne så mycket, åtta dagar är för länge!! <3

För vi har... klarat matten!!! Förevigt!! Hehhe!


Idag sov jag till halv två efter en hemsk natt! Gick upp och åt en mysig frukost med familjen och elisabeth. Sen blev det tvättning, tennis och middag med fina personer. Vid sjutiden träffade jag gödi för att fira att vi aldrig mer behöver plugga matte!!! ALDRIG MER!! Wohooo :D Hahaha! Vi köpte prinsessbakelser som såg ut som grodor och satte oss i den ultimata parken på Söder med utsikt över hela Stockholm! <3 Perfekt söndag!

Marathon, skrattstock och picknick



ÅÅh asså de senaste dagarna har varit så mysiga. Älskar verkligen sommaren!!! Igår var det först Stockholm Marathon, tradition med familjen och Cissi att titta nere vid Södermälarstrand med picknick. Vi hejade på Elisabeth som sprang de tappra 4.2 milen!! På kvällen gick jag och emi förbi långholmen där joel, ruben och några andra satt och lyssnade på skrattstock! Jättetrevligt! Innan jag begav mig hemåt träffade jag gödi och olle nere i tanto. Mys mys mys!!!!

Mys på djurgården



I fredags var jag först och hade picknick med Emi och Ellie, såå mysigt!! Har aldrig varit på den delen av djurgården, så himla fint! Vid fem-sex tiden kom jag och ellie till grönan där vi mötte upp trogna mando fans haha. Satt och pratade med de tills det blev hamburgare och våfflor med Cissi och Emma. Sen blev det musik!! På kvällen åkte jag, emilia och ellie hem till ellie och somnade till Paolo Nutini. Jättemysig dag!!

AC/DC



DET. VAR. BÄST. SÅÅÅ BRA!! Fullsatt, varm sommarkväll, gitarrsolo utöver det vanliga, konfetti, fyrverkeri!!

Picknick



I onsdags firade vi några stycken från klassen att allt plugg var över med picknick i skinnarviksparken. Supermys; öl, brottning, vattenpipa och skämt.

sommar och sol



Stockholm är så perfekt på sommaren, har gjort så mycket fint och tagit massa fina bilder de senaste dagarna. Bilder kommer snart hehe! Ska jag jobba och sen planera england och isle of wight!! Wohoo!!

RSS 2.0