♪ ♫ ♩ ♬ ♪ ♫ ♩ ♬ ♪ ♫ ♩ ♬ ♪ ♫ ♩ ♬ ♪ ♫ ♩ ♬ ♪ ♫ ♩ ♬

Typ den vackraste filmpostern jag någonsin sett. Hittar någon den här ute på stan, ta ner den till mig är ni snälla. tack.

 

När man ligger hemma och lever på piller finns det inte så mycket annat att göra än att titta på film. Jag gillar film och har kanske sett på för många de senaste dagarna men jag bryr mig inte.

Dessa har jag sett:
  • The Adjustment Bureau
  • Vid din sida
  • Apocalypse Now
  • Beyond Boarders
  • A beautiful mind
  • The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
  • Satc, Pretty little liars, 30 rock
Dessa vill jag se:
  • One Day
  • Contagion
  • An Education
  • Before Sunset
  • Submarine
  • Angel
  • The English Patient
  • Sin City
  • Super 8
  • Last Night
  • Amazing Grace
  • My week with Marilyn
  • Restless
  • The Hobbit

mor-fin

Åh världens finaste regn ute!!! Massa sol, lite höstkänsla men sådär lagom varmt och tusentals lätta vattendroppar.

gosigos











Du är min solstråle.  Nu ska jag duscha, lyssna på Bon Ivers nyaste album vilket jag helt glömt bort existerar och sen försöka vara ute ett tag och träffa fina sofia och elisabeth.

Narnia











Film, säng, mat, mer film film film = min dag. Nu: Narnia:Prince Caspian. Alltid kul att experimentera med kameran :)

Del II - Tynningö














































Foto: Jag och Amalia <3

Del I - Tynningö














26:e Augusti

Jag gillar Amalias hus. Fullt med kreativ inspiration och mysiga rum. Vi åkte vattenskoter, drack chokladte (himmelskt), tittade på en film om hur man fångar troll med hennes lillebror. myste och gjorde fina planer för hösten och vintern.

Ledighet

I onsdags var jag ledig från jobbet. Mötte upp Cissi och Johanna för lunch och gick sedan förbi ett gäng fina typer som hade svensexa, dansa och göra massa annat knasigt i Mariatorgets fontän.









På götgatsbacken spelades det fin musik.


Mot kvällen gjorde jag och Cissi chokladbollar innan vi gick på bio och såg "Apornas planet" med James Franco. Åh vad den var bra!! <3

sagoland


Ska vi inte bara flytta hit?

Nackspärr

Underbar dag idag, eller INTE!!! Vaknar upp med världens nackspärr, börjar gråta så fort jag vrider huvudet det minsta till höger. Pappa får hjälpa mig att borsta håret och bestämmer mig till slut att jag måste åka till jobbet. Inte den bästa idén direkt.. är kanske där en timme och inser sen efter ett antal gråtattacker att jag måste till akuten. Gråtande på tunnebanan och sen fyra och en halv timme på akuten. Tusen olika läkare, massa piller och fint sällskap av Joel, Emi och Pär fick jag komma hem. Nu blir det vila i några dagar tills nacken blir bättre. Hoppas jag kan vrida på huvudet lite mer imorgon.

Kaffekoppen







Mys efter jobbet med Emi och Ellie. Blev först massa fika och sen insåg jag att jag behövde mat och beställde in bakad potatis, MUMS!!! Det börjar bli kallt ute nu så vi fick låna filtar :) Snart är hösten här wohooo!!!

hehhehe

En dröm. Så verklig. Ut och springa. Polkagrisar-äta-lära. Russell Crowe. Fin. Kompis längre bort. Tillbaka till polkagrisarna-grupp. Russell Crowe. Prata. Hem. Russell Crowe. Haha. Kompis. Väckarklocka...

Gävle

Idag har jag och Emi besökt mormor i Gävle. Smög även in på H&M och såg alla fina höstkläder. Är kär.

Emi var glad när vi hittade gott kaffe och baguette till frukost!

På ett mysigt fik i Gävle innan vi besökte mormor.

vill ha höst





Åh de senaste två dagarna har jag fått hålla på med skyltning och exponering på myrorna!! Såå himla kul och mysigt!! Klä om alla skyltdockor och podium i höstteman! Åh vad jag längtar till hösten. Alla fin kläder; mysiga tjocktröjor, halsdukar, min undrebara höstjacka, varma sockor, fina skor och mysiga kvällar med film och härliga människor!!! Idag kom mamma och pappa förbi för att se var jag jobbade :) Sen blev det mys hos Philip med massa Game of Thrones!! :)


Utomhusbio och mys

Igår var det första dagen för Stockholm filmfestivals utomhusbio i Rålis. De visade den irländska filmen Once och den var heeelt underbar!!!! Musiken var himmelsk = ONCE Ni borde verkligen se den!!!

Emi och Jonas


Picknick


Jag och Camille


Johan och Gödi




Camille och Louise






Mysfaktorn var på hög nivå <3


Jag och Emi när hon jag och Jonas var påväg till en bar i Gamla Stan där vi träffade upp Jonas kompis Kalle för lite öl. Supermysigt!!


Kalle och Emi


Jag och Jonas


jobba jobba jobba




Hahha sötaste bilden!!! Gosigosisar!!! <3 När Emi och Pär hälsade på mig på jobbet förra veckan.

Wiiie har jobbat massa senaste tiden, och fick reda på idag att jag ska få nycklar och lära mig att larma av och massa sånt!!! :D :D Suuperkul!!!  Hahah flummdag idag med övertrötta och fina kollegor!! Blev lite öl efter jobbet på snaps också. :)

I Couldn't Help but Wonder...

 

 

 


I Couldn't Help but Wonder... hur många gånger har inte man hört den repliken? Det enda vi gör är att tänka, på allt som händer och allt som inte händer. Det vi vill ska hända och det vi fruktar. Varje dag sprider sig tusentals tankar in i våra huvuden och förtrollar oss. Hur kan vissa tankar stanna längre än andra, även fast vi inte vill, medan andra försvinner innan vi ens förstod vad de egentligen betydde. Drömmar när vi sover, omöjliga att minnas ibland. Helt omöjliga att bevara. Jag försökte skriva ner mina drömmar om nätterna en gång. Det gick inte. Våra sinnen har en för stor kreativ frihet för att vi ska kunna bevara det med ord.

Varje tanke är individuell. Hur kan en del tankar kännas så rätt medan andra inte gör det? Tankar om framtiden. Förvirring. Spänning. Rädsla. Kärlek. Vissa tankar kan man inte bli av med förrän man levt efter de. Även om det kan kännas omöjligt ibland spelar våra tankar en stor roll i hur vi känner oss.

Söndag



En söndag, sov till kl två, tittat på Game of Thrones, ätit god mat och massa nektariner, myst med Zimba och bara hängt hemma med familjen. Idag kommer alla fina människor hem från Way out West, och imorgon kommer Cissi hem från Grekland. <3

Midnattsloppet fyller våra gator med liv

Igår var det Midnattsloppet, underbar tradition. Det firade jag och Camille med thaimat, fyllde våra väskor med kolor och läsk från zinken, hittade snyggsnygga kepsar och tittade på fina fyrverkerier över hustaken. Mot kvällen mötte vi upp Johanna och försökte hitta Pelle bland alla människor. Pelle var duktig som faktiskt sprang den långa milen och efter det gick jag, Johanna och Pelle och tog en öl. Klockan tickade på och jag mötte upp fina Philip, Ludvig, Carl och Ella. Blev massa skratt, lekar och mys hemma hos Ludvig.

Camille i Skinnarviksparken


Zinkensdamm


Hehehhe


Underbart


Kentas ljuva texter spred sig bland folkmassorna




Älskar de som klär ut sig och är med i maskeradtävlingen. Nästa år då är det dags!!! Alla som vill vara med ska med!! Jag och Camille tänkte en idé om att springa som jedi-riddare från starwars med ljusrör och hög musik!! Määääktigt eller vaaad??? :D :D :D


Johanna och Pelle <3


Ludde och Carl


Ella


Philip

Bonden

I onsdags var vi på Bonden, där blev det musicquiz, ariél och andrea som var djs, dans och speciella människor <3 Hamnade i Björns Trädgård där det var mer dans och musik och sen ett försök att komma till strand i ösregn!

Vicky, Camille och Linus


Andrea


Ariél och Emilia

Game of Thrones









Helt såld på denna fina serie!!!

Engångskamera - blandat


På sommar - Emma, Amalia och Ellie


Jag och Sofia


På P&L -PAOLO NUTINI <3<3<3<3<3<3


Jag och Emilia


Fina människor


Långholmen med Emi, Cissi och Yassa




Cissi och Johanna <3


Picknick i Hagaparken


Hahah jag, Camille och Philip


Hahha klassiskt, ser ut som om philip retas


Ellie och jag på hennes land <3


Hos mormor när hon fyllde 85 år.


Bästa syskonen


Lisa och jag

Engångskamera - emmaboda























UNDERBARA


Vurma och glass

Träffade fina Ellen och fikade på Vurma. Det är verkligen ett av mina favoritcaféer! Supergoda mackor, hemagjorda bakverk (morotskakan=kärlek!!), trevlig personal, personlig inredning och bra läge <333



Mot kvällen gick jag, Cissi, mamma och pappa och köpte vår årliga glass i gamla stan; tre kulor, grädde och sylt!! Himmelskt!! Jag tog smakerna polka, kokos och lakris. MUMS!!!






Mamma och pappa köpte nya converse till mig när de var i USA, hahha tror det behövdes!!
Fjärde augusti

Sjömanskostym och glass

Myste med Gödi, såg fina och små sjömän som spelade i Gamla Stan, köpte god glass och pratade om sommarting!





Zimba

Andra augusti

Övertrötthet och monopol






Första augusti <3


A mix of summer - July


Fina Johanna




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Middag hemma hos söta Sofia!


Bästa uppfinningen!!! <3




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ellies land <3










Vi bastade


och badade


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bästa Cissi, Emi och Pär på Skinnis!!


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fina Camille




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fikfik med snygga Lisa :)





mellan himmel och jord



Åh de senaste veckorna har varit kaos, UNDERBARA, men kaos! Knappt sovit alls, varit på festival (BÄST!!!!), jobbat massa, jobbat två dagar på F12-såååå kul!!! Fick jobba under modevisningen igår och assistera en designer som heter Linnn. Underbar tjej och supersnygga kläder!!!! Jobbade idag också, massa fina kläder och trevliga människor!! Nu ska jag sova, och ska sova lääänge för är ledig imorgon wohoo!! <33

hej hopp





Okej, jag har varit sääämst på att lägga upp bilder!! Jag har så många fina men har inte hunnit!!! Här är två fina som vi tog hemma hos Sofia i söndags. Åkte dit direkt efter jobbet, lagade tacos, lärde oss om viner och myste.

ett år

Det kommer alltid finnas tider då man känner sig vilsen och förvirrad, och jag tror att det kommande året kommer vara fullt av sådana ögonblick. Men jag tror att det också kommer att vara ett år fullt av nya erfarenheter. Att stå och blicka ut över en vacker plats med människor som man älskar. Människor som man delar en speciell känsla med. Om exakt tre månader befinner jag mig i Costa Ricas regnskog. Hur underligt är inte det egentligen? Kanske lyssnar till hundratals fågelarters sånger, spanar ut över vattnet där sköldpaddor och krokodiler lever. Åh vad jag längtar, men samtidigt är rädd. Fem veckor utan någon nära. Men det kommer gå bra. Det vet jag. Den känslan jag haft i kroppen om att åka på en sådan här resa lugnar mig. Åh vad jag kommer vara lycklig. Varje dag kommer vara ett äventyr, kanske inte alltid det gladaste eller enklaste men det kommer vara någonting nytt.

Mot vinter bär det av till Nya Zeeland och Australien. Det kommer bli underbart. Hur allt blir vet jag inte, men det kommer bli, det vet jag!

Vad händer sen? Vem vet hur jag tänker om ett år. Jag vill se världen. Har sagt att jag ska börja plugga men vem vet. Vill verkligen inte förlora möjligheten att ge sig ut i friheten.


RSS 2.0