MYS!!!


bild lånad av bästa och finaste ellie

Amalia, ellie och jag på Berns i onsdags <3

What about second breakfast?



Sam: "I wonder if we'll ever be put into songs or tales. I wonder if people will ever say, 'Let's hear about Frodo and the Ring.' And they'll say 'Yes, that's one of my favorite stories. Frodo was really courageous, wasn't he, Dad?' 'Yes, my boy, the most famousest of hobbits. And that's saying a lot.'"

Frodo: "You've left out one of the chief characters - Samwise the Brave. I want to hear more about Sam. Frodo wouldn't have got far without Sam."

Sam: "Now Mr. Frodo, you shouldn't make fun; I was being serious."

Frodo: "So was I."





Sam: "Do you remember the Shire, Mr. Frodo? It'll be spring soon. And the orchards will be in blossom. And the birds will be nesting in the hazel thicket. And they'll be sowing the summer barley in the lower fields... and eating the first of the strawberries with cream. Do you remember the taste of strawberries"



Gimli: Legolas! Two already!
Legolas: I'm on seventeen!
Gimli: Huh? I'll have no pointy-ear outscoring me!
[kills another one]
Legolas: [shoots two more arrows] Nineteen!





text nedanför:

"Home is behind, the world ahead,
And there are many paths to tread
Through shadows to the edge of night,
Until the stars are all alight.
Then world behind and home ahead,
We'll wander back to home and bed.
Mist and twilight, cloud and shade,
Away shall fade ! Away shall fade !
Fire and lamp, and meat and bread,
And then to bed ! And then to bed !"




Gimli: Oh come on, we can take 'em.
Aragorn: It's a long way.
Gimli: Toss me.
Aragorn: What?
Gimli: I cannot jump the distance, you'll have to toss me.
[pauses, looks up at Aragorn]
Gimli: Don't tell the elf.
Aragorn: Not a word.



Åh vad jag gillar sagan om ringen. Har köpt The Hobbit nu som jag ska ha med mig till Costa Rica <3

Ibland känns det som om jag bara lever i drömmarnas värld.

en vecka

Om en vecka har jag precis landat i Costa Rica, blir upphämtad på flygplatsen av någon från organisationen och sen börjar äventyret!! :D Har precis jobbat i 11,5 timmar på Munchen, 7 timmar igår, och imorgon är det myrorna!!! Tror jag kommer få ihop tillräckligt till Australien och NZ, wohoo!!! Ångestpaniken är över hehhe!!! :D <3 <3

hihihih snart kommer jag sitta med kikare och vara lika nördig som de här!! <3


The Man in the Moon





Ligger hemma och har precis tittat på The Man in the Moon från 1991, Reese första film. Otroligt fin men otroligt sorglig. <3

- Do you remember when we were little, and mama used to tell us that when things get all mixed up, all you had to do was tell the man in the moon?
-Yeah. You just had to keep on talking, until you were sure you had told him everything. So that he had all the pieces. Just like a puzzel.
-And then he work out the puzzel while you are a sleep.

Happy Birthday

Idag fyller fina Issa år, grattis grattis grattis igen gos!!!! Efter att jag och Ellie besökt Södra, besökt kaaaaaffiiiiizz och köpt en bulle (de har höjt priset till 10 kr från 7 kr...) blev det mysfika på Rival tillsammans med Issas kompis Hanna. Mot eftermiddagen traskade jag och Ellie hem till mig. Blev film, te och massa muffins från Muffinsfabriken som mamma köpt.



Latte <3

Pysselkväll

Igår kväll hade jag och Amalia pysselkväll, lyssnade på Bon Iver, skrattade och var kreativa. Sedan blev det Pan Am med Emi som precis kom hem från London och resten av familjen. Älskar kläderna, inspelningsplatserna och den fina musiken.








Costa Rica



Har börjat packa ner alla saker nu, Zimba gillar att lägga sig över alla saker i protest!! Underbara katt. Inhandla det sista idag och nu är det bara nio dagar kvar innan jag åker.

hej då vanliga liv



Idag sålde jag min cykel på blocket, 1300 kr för denna. Nu ska jag göra allt för att få ihop de pengar som jag behöver för mina resor. Så hej då fika, bio, "allt det där lilla extra i vardagen". Lite mer än två veckor kvar tills Costa Rica och nu blir det plugg, jobb och planering. Syns i ett annat liv. Någon som vet hur jag kan tjäna lite extra pengar, bara säga till!!! Puss och Kram

fika, mat, film

I lördags fikade jag med Sofia, Ellie och Emilia. Kändes som Södra igen. Följde med Sofia till Vapiano där hon skulle möta Elisabeth. Sedan blev det mys på en indisk restaurang på Söder med Cissi, Johanna och Pelle. Satt och skrattade och pratade tills alla var proppmätta. Jag och Cissi värmde oss från kylan hemma hos mig med Bridget Jones tills vi båda somnade. Fin lördag.



Jag lärde Sofia ett knep så att inte dragkedjan på jeansen ska åka ner. Hon blev väldigt glad haha!


Killen i bakgrunden ser att jag är glad hehe :P

Bilder från finaste ellie <3


ja och nej och ja igen

Inre kris, panik, spänning, rädsla. Tror jag har insett att jag ska åka nu. 22 dagar.Köpte skor, myggnät, myggmedel och annat idag med pappa. Vad ska jag göra i regnskogen. Längtade hem efter tre veckor i Thailand och då var jag där med familjen. Nu ensam. Eller inte ensam, men ingen jag känner. Blir nog bra. Bara mycket att fixa. Känner mig inte så planerad.

All these autumn leaves are yours tonight

En underbar oktoberdag med strålande sol, färgglada löv, nyponbuskar, friska vindar och en energi som gör även de ledsna lite gladare. Mötte upp finaste Ellie i Bromma för en promenad, följde med Lovisa till jobbet och sen fortsatte vår vandring mellan Pippi-hus, sjötomter och vackra ekar medan vi sjöng Majas alfabetsvisor.





Nu känner jag mig rysligt fin.

Jag tror jag frågar herr kanin,

Om han vill dansa vals med mig

På ängen med Förgätmigej.







Högt upp i Eken må du tro

Har jag ett eget sommarbo,

Där har jag också några vänner

-Dom är det bara jag som känner








Vi har en Ask den är minst hundra år

Den blir bara högre ju mer tiden går

Och jag har en gunga på lägsta grenen

Där sitter jag ofta och dinglar med benen.






Tänk vad jag skulle vara glad

Om jag fick bo på Pionens blad.

Då skulle jag sitta alldeles nära

Och titta och lukta på allt det skära.









Blått är mitt hårband, blå är min kjol,

Blåa är blåbär, blå är viol.

Havet är blått och himlen är blå,

Men blåast av allt är nog Blåklint ändå.




Wallace & Gromit




Lättroad

Pappa kom hem med en tidning idag med massa roliga berättelser och klurigheter. Här är en:

"Tre häxor tittar på tre Swatch klockor. Vilken häxa tittar på vilken Swatch klocka?"

Och nu det hela på engelska....

"Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which Swatch watch?"

Och nu för de som gått fortsättningskursen...

"Tre könsopererade häxor tittar på tre Swatch klockknappar. Vilken könsopererad häxa tittar på vilken Swatch klockknapp?"

Och nu det hela på engelska....

"Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watch which Swatch watch switch."

Denna var dessutom extra rolig då både jag och Cissi var helt övetrötta och flummiga när vi fick läsa den hehhe!! TESTA ATT LÄSA DET HÖGT!! <3

Sushibuffé, familjemys, inflyttningsfest och biljard

Lördagen började med en urmysig sushibuffé på RICE med massa härliga människor!!! Vi firade underbara Ellie igen hihih!!



GOSIGOS!!!! <3


Hemma ett tag när Micke, Dan-Anders och pappa kom hem efter en heldagstävling i frisbee, de vann Kenneths kruka igen wohoo!!!


Hann mysa hemma hos Cissi en stund och säga grattis till Micke som fyllde 15 år igår, sen blev det ett snabbbesök på Vurma med Emi för att ta med lite goda mackor och sen inflyttningsfest hemma hos Joel och Anni!!!


Kvällen avslutades på Biljarden där det blev turnering med massa roliga människor. Jag och Carina vann!!! :D hehe

En fredagskväll

I fredags var vi på Bonden där Ellen hade lite avskedshejdå!! Massa människor, några väntade och andra oväntade. Blev en otroligt mysig kväll med fina vänner och massa flumm.

Underbara Johanna och Marina


De bästa


Klätterapor är vi allihopa


Lycklig


Det är så här alla våra bilder kommer bli på vår resa


Goooos


Söööta


HAHHAHHAHAHHAH!!!


KÄRLEK

...



Under fyra års tid har jag en gång i veckan gått och handlat på ICA Esplanad på Karlavägen. Jag måste få säga att trots deras fina bakvärk och andra lyxigheter som många andra matbutiker inte har får jag panik av alla som handlar där. Seriöst, handla lite snabbt och enkelt är omöjligt. Trånga, smala gångar som är ockuperade av Östermalmstanter med stora kundvagnar som går ett halvt steg per minut. Visst inte alla men under dessa fyra år har jag lärt mig att det är rätt stor skillnad på Stockholms stadsdelar. Det är typ ingen som ber om ursäkt om de går in i någon, vissa blickar förstår jag inte ens hur människor orkar lägga energi på.

Trots detta kommer jag sakna kontoret som jag handlat till. Två veckor till och sedan får någon annan ta över. Den enkla ungdomstiden är över, men nya äventyr väntar.

hej hopp

En månad och sen är jag i Costa Rica. CHOCK!!! Fina dagar med massa mys, fina vänner, film och skratt. Jobb idag och massa träning wohoo!! Träningsvärk är faktiskt skönt. Blir det inte jobb imorgon ska jag plugga och träna!! Nu ska jag sova efter en mysig kväll hos Ellie. <3

Bilder från i lördags! Snygga Johanna har klippt sig!!! FINA flicka!! <3


Jag och Monique haha!!


Blev lite kaffe hos Philip innan vi mötte upp Emi och Pär för att åka in till stan där Ellie och några väntade.

Sen blev det tydligen inga fler foton, är sämst!! Men det var en rysligt fin kväll!!

2 grader kallt kyllager i 9 timmar

Vi lever alla i en dröm. En illusion av det vi kallar verklighet. Vad vet vi egentligen? Vi strävar ständigt efter nya upplevelser och vill se världen som den är. Världen är naturlig samtidigt som den är ett konstant experiment genom människans intelligens.











Idag har varit en lång dag. Gick upp vid sju för att åka till ett kyllager ute i Jordbro. Där stod man tillsammans med 17 andra frusna ungdomar som alla försöker spara ihop extra pengar och är villiga att testa alla slags jobb. Vid sjutiden var vi klara och jag fick skjuts till söder. Hann gå över gatan innan nästa bil kom förbi med Johanna och Pelle. Vi hade alla samma tanke "thaimat-kiosken" och så blev det. Sen blev det film, bak och övertrötthet och flumm med Cissi hemma hos Johanna!! Vi såg "Something Borrowed", Pelle somnade direkt hehe, men jag blev glad när Paolo Nutini dök upp i soundtracket!! Fin avslutning på en lång dag.

RSS 2.0