BÄST


Gävle
















Lite bilder från mitten av Juli när vi besökte mormor som fyllde 85 år!

Smaklig måltid

Familje och släktmiddag på en mysig restaurang med supergod mat och en jättefin innegård. Dessutom underbart fina recept inne på deras toalett.



Farbror Dennis och Emi


Jag ska såååå köpa såna här när jag flyttar hemifrån!!

en kväll

Vi besökte Jensen's Bøfhus där Steffi jobbar. Underbara hamburgare och sen fick vi gratis glass, mums!


Johanna


Yummy!!!


Cissi


RESA!!!!

OMG!!!! Snart ska jag boka min underbara och efterlängtade volontärresa!!! Åker antingen 30:e september eller 4:e november och är borta i 5 veckor!!! :D Har stått och valt mellan Ecuador och Costa Rica, men efter att ha kollat på massa videos, bilder och läst massa text har jag kommit fram till att Costa Ricas projekt är mer för mig!!! Var på möte med organisationen igår, världens mysigaste kontor förresten och supertrevlig personal, och allt känns helt super!!! Var även vid vaccinationscentralen och kollade upp vaccin, haha kommer få en överdos av alla vaccin som jag måste ta. Ska man vara i regnskogen så ska man!!! Guuu vad jag längtar!!!! :D :D :D :D <3 <3 <3 Jag och cissi har dessutom börjat planera vår resa till Australien, Nya Zeeland och kanske Fiji, pratat med organisationen idag :) :)









Lite bilder från projektet!

aseaofthoughtsthatdon'tmakesense.thatisyourmind.

Ett tanke som dyker upp för varje bild.


Titanic


Sovmorgon och ett kök fyllt av godsaker


Flygplan


Landställe


Äventyr


Glasprisma


Lycka


Skärgården

Bilder från en fin blogg.

Ljuvliga låtar:

Youth Lagoon - Cannons

Youth Lagoon - July

Youth Lagoon - Montana

sommarsommarsommarsommarsommarsommarsommarsommarsommarsommar


Ellie och Thess




Alex och jag


Philip och Johan


Sofia och Lisa


Sofia goes craaazy

Thaimat och sommarvärme

I lördags var vi två duktiga flickor som jobbade hela dagen, sedan möttes vi upp för att äta thaimat i Skinnarviksparken. Därefter begav vi oss mot sommar där vänner redan börjat mysa.

Elisabeth


Min mat <3


Jag


Ett fint par med matchade kläder, tyckte det var fint.

Fasching

I torsdags var jag, Emi och Emilia på Fasching där vi träffade massa välbekanta ansikten, blev en superfin kväll med massa skratt och lite dans. Innan vi begav oss förade vi lite hemma, även då med Anni och Joel. Vi gjorde egna sangria, suuupergoda!! Hehe!!















Påväg hem lyckades jag och Wille charma till oss två gratis kardemummabullar från bageriet i mitt kvarter. Nybakta och färska bullar kl fyra på morgonen är BÄST!!!

RSS 2.0