Förändring


Upptäckte precis att jag har haft bloggen i över ett år nu, wiie!! Faktiskt väldigt roligt att kolla tillbaka, som en dagbok med bilder. Det har hänt så mycket det senaste året vilket fick mig att titta tillbaka på gamla bilder på mig de senaste åren. Långt rakt hår, kort mörkbrunt, rött i typ 20 min och sen platinablont. Haha webbkameror och egobilder har alla. :D

Fångat på bild den senaste veckan


vi börjar gå mot ljusare tider



Det finns verkligen ljuspunkter i livet. Fina vänner, nya vänner, kreativitet, "fint" ljus, familjen, en film, en bild, en sång, nya platser i världen, nyfunnen lycka av framtiden och önskningar.

.

Vi lever alla i en fantasivärld. Vår fantasivärld.

Burlesque



Igår såg jag och Ellie Burlesque på bio!!! Kände på mig redan innan filmen att vi skulle älska den och sitta och fnittra som små flickor, och så blev det! Älskade den, plus att Cam Gigandet (bilden ovan) är sjuuuukt snygg!! Hahah känner mig jätteflickig men ibland får man vara det!!! Se den!! <3

Årets märkligaste utrikesnyheter

• Harry Potter får skulden för ugglebrist

Antalet vilda ugglor minskar i Indien, vilket i sin tur beror på att allt fler köper ugglor från illegala fågelhandlare. Nu beskyller Indiens miljöminister Jairam Ramesh filmerna om Harry Potter för att bidragit till att ytterligare minska antalet ugglor i landet.

I böckerna och filmerna har Harry Potter en befjädrad vän i form av ugglan Hedwig och både filmerna och böckerna har blivit populära i Indien.

• Full ryss ville kliva av flygplan

Om man befinner sig på 10.000 meters höjd är det bra om man inte är stupfull och tror att man befinner sig på en buss. Om man sedan får för sig att man måste ta sig ur ”bussen” är det ingen höjdare.

Men det var precis vad som hände en rysk passagerare på väg från sin semester på Krimhalvön.

 

Hehehhe, dessa två tycker jag va fina! :P


my life


Skola, Glee, fina vänner, jobba, fika, filmer,
dagdrömma, dålig sömn, saknad, panik, lycka

Never let me go



Fin film.

Circle of life



Nu har vi nått vinterns dystra dagar, väldigt positivt jag vet.. Började 08.10 idag, det var mörkt ute och kom till skolan i tid.. och då visar det sig att vi tydligen börjar tjugo i nio! Trots detta var jag väldigt glad och skuttade omkring i skolan tills lunch slog till och man satt utmattat i soffan i cafét. Engelskan spenderades med att rita i mitt block med färgglada pennor, sen blev det dans!! :D Gillar dansen, fina människor, härlig musik och allmänt mysigt! Träffade på Adrian vid skåpen och vi gick förbi humana second hand på vägen hem, alla plagg 30kr! Det är en ny vecka, nytt schema och nya ämnen!!! Mitt liv kretsar så runt skolan nu, men en termin kvar och sen FRIHET!!! :D <3 <3 Dagdrömma om planer och resor tror jag håller lyckan uppe för många treor nu.

Födelsedagsmiddag



En underbar kväll med fina människor, god mat, dans och skratt. Vi firade Lovisa 19 årsdag, fösrt ut! Om lite mindre än en månad är det min tur.

...


Jag är så trött. Sitter och lyssnar på min trudieutt-spellista med fina melodier.

11 januari, nu och då


11 Januari 2007


11 Januari 2010


Från emilia <3 11 Januari 2011

Blå Lotus



Sen blev det fika med emilia, vi spelade lite backgammon (så länge sedan)!! <3

Brunch på Vurma



<3 <3 <3 <3 <3

Lördag



Glass med varma hallon och chokladsås <3 På kvällen blev det dans, skratt och fina kompisar på NU! Blev glatt överraskad av människorna och musiken där. Härlig utekväll!!

En månad och en dag


Jag fyller 19 om en månad och en dag och insåg nu att många entrépriser är billiga upp till 18 år. Därför vill jag till Cosmonova och se "Antarktis" :D Följa med?? :D Snart kommer Cissi och räddar mig från pluggandet hehe, vi ska titta på Glee! Är så beroende <3

..

Kan vi någonsin känna att vi verkligen är redo?
Redo för en resa vi väntat år på att göra.
Redo att säga "Jag älskar dig".
Redo att gå upp på morgonen?
Redo att skriva ett stort prov.
Redo att säga "Du betyder inget till någon som sårat en".
Redo att ta förväl till någon man älskar.
Redo att följa sina drömmar.

Rädsla är en del av kärleken och en del av livet. Det är något som vi älskar och som vi hatar. Det är det som känner oss bäst och som vi ständigt hoppas kunna övervinna.

.



“While walking down the street I heard an old man say ‘I’ve been in love with the same woman for almost 50 years now’. I was touched until I heard him say ‘I wish she knew’.”
— Unknown.


“People should fall in love with their eyes closed.” — Andy Warhol.


“Any man who can drive safely while kissing a pretty girl is simply not giving the kiss the attention it deserves.” — Albert Einstein.



“Perhaps we don’t like what we see: our hips, our loss of hair, our shoe size, our dimples, our knuckles too big, our eating habits, our disposition. We have disclosed these things in secret, likes and dislikes, behind doors with locks, our lonely rooms, our messy desks, our empty hearts, our sudden bursts of energy, our sudden bouts of depression. Don’t worry. Put away your mirrors and your beauty magazines and your books on tape. There is someone right here who knows you more than you do, who is making room on the couch, who is fixing a meal, who is putting on your favorite record, who is listening intently to what you have to say, who is standing there with you, face to face, hand to hand, eye to eye, mouth to mouth. There is no space left uncovered. This is where you belong.”

— Sufjan Stevens

 

“In my opinion, the best thing you can do is find a person who loves you for exactly what you are. Good mood, bad mood, ugly, pretty… handsome, what have you, the right person will still think the sun shines out your ass. That’s the kind of person that’s worth sticking with.”

— Mac MacGuff from Juno

 

 


01.06



Idag träffade jag söta Hanna innan jag gick och jobbade!! Så mysigt, fikade på Hurry Curry (har börjat älska det stället) och pratade om livet hahah! Jättemysigt!! Precis hällt i mig chokladsås direkt från tuben... heheh! <3

Man kan alltid göra det roligare



HAHAHAHHAHAHAHAHAH! Jag fick ett ryck och tyckte att pizzadegen såg tråkig ut igår så hällde i massa röd karamellfärg! Detta såg dock bara ut som en köttstycke men men, alltid kul att testa!!!




Vaknade och såg snöoväder och bestämde mig för att inte ens gå ut!!! Fixade lite fina filmer och gleeavsnitt, Cissi kom över och tittade med mig! Mot kvällen kom Ellie; supermysigt!! Pratade massa och tittade på en del av första Narniafilmen. Mamma och pappa kom hem från Paris och visade fina foton som de tagit och gav oss croissanter som de köpt med sig hem.

Ett skratt förlänger livet


Sjunga med till 90-tals musik, dricka billig öl, skratta, fira och spela biljard!! Blev en alldeles supermysig kväll!! Kan dock inte säga att vädret utanför känns lika mysigt..

Flummmmmmm



Superflummiga flickor irrar runt på Söder, skrattar åt allt, hittar mina älsklingsskor i rätt storlek på rean och fikar på Blå Lotus. Bilen ovan ser jag varje dag, varje gång mer och mer förstörd. Ikväll blir det baba; dansa och umgås med fina människor.

God Morgon



Trodde jag skulle jobba idag men så blev det icke. Sitter och lyssnar På Jónsi, ny favorit! Det är så kallt här hemma, har på mig mina varmaste raggsockor.

Hurry Curry



Igår åt jag för första gång mat på Hurry Curry, har velat göra det så länge!!! Till mitt fina sällskap hade jag Elisabeth, jättemysigt!! Pratade om allt och lekte lite med kamerainställningar!! Mot kvällen kom Lisa hit, vi tittade på film, "The Experiment" Baserad på en psykologiundersökning som USA gjorde på en grupp människor under 1970-talet. Väldigt bra men obehaglig. För att må lite bättre tittade vi på Glee!! Kärlek. Trött flicka somnade redan vid elva.

Kreativa och glada, kom så ska vi baka!



Blev en riktigt fin kväll idag då Lisa och Cissi kom över! Våra kreativa hjärnor lekte vilket ledde till banan och päron i ugn med blockchoklad och kokos, mandelmassa och smält choklad och kortspel. Nu ska jag försöka sova, kommer inte gå så bra tror jag. Kan titta på Glee istället!! Måste köpa andra säsongen!! <3

Måndag



Var med fina Ellen idag. Vi bakade scones, drack hemmagjord chailatte, pratade om planer efter studenten och gick på stan lite. Köpte två fina saker på rea på monki.

Nyanser av blått



Blå himmel, snö och kyla.

En vinternatt i januari



Igår åts det sushi, tittades på nya narniafilmen (magiskt), vandrade på stadens gator, fikade bland vackra färger och skrattade åt fina saker. Allt detta med underbara vänner. Kom hem efter en intressant busstur där chaffören behövde lite hjälp att komma ur en snöhög, alltid kul att prata random saker med främlingar. Hemma drack jag te och pratade om livet med finaste systern som flyger till Thailand imorgon i nästan tre veckor. 

Det är kul att leka



Jag har köpt en systemkamera!! Är såå lycklig!! Haha, kan såå inte alla inställningar men det är såå kul!! Leka med färger, nyanser, slutartid heheh :D <3

RSS 2.0